Generelle avtalevilkår

 

Ansvarsfraskrivelse

Været i Nord-Norge er svært varierende, uforutsigbart  og spennende. Vi har ikke kontroll på dette og vi kan ikke forutse hvordan det skal bli. Workshopene er lagt opp slik at det finnes alternativer til hovedplanen. Disse vil ofte være vel så gode alternativ, dersom vi må gjøre endringer i programmet på grunn av utenforliggende årsaker.

Sikkerhet

Alle som deltar på en workshop, er ansvarlige for sin egen sikkerhet. Dette betyr at deltakerne må vurdere hva som er trygt for seg selv og hvilke fysiske begrensninger de kan ha. Kurs arrangør/ansvarlig c/o Trym Ivar Bergsmo / Arctic Image AS  kan på ingen måte holdes ansvarlig eller klandres for fysiske eller materielle skader som kan oppstå på vei til, under eller på vei hjem fra noen av workshopene.

Betalingsvilkår 

Kursavgiften betales med et depositum på kr. 1.500 innen 14 dager etter påmelding (På enkelte workshoper vil dette beløpet være kr. 2.500. Det er opplyst i workshop beskrivelsen). Depositumet sikrer din plass i workshopen. Resterende kursavgift betales med forfall 2 mnd før workshopen starter. Dersom workshopen blir kansellert får du hele depositumet refundert. Vi anbefaler derfor at du avventer bestilling av flybiletter etc til du har fått en bekreftelse på at workshopen vil be avviklet som planlagt.

Ved påmelding aksepterer du følgende betingelser: Avbestilling av workshopen senere en 2 måneder før startdato (til workshopen) vil bli belastet med full kursavgift. Dersom vi klarer å fylle din plass i workshopen vil du få refundert kursavgiften minus depositum.

Depositum refunderes ikke ved avbestilling.

Kursavgiften vil bli sendt som faktura på e-post.

 

Tilbake til toppen